Doğal Çavdar Unu

Müşterilerine en doğal çavdar ekmeklerini sunmak isteyen profesyoneller için ideal bir undur.

 

Kullanım Talimatı
Kullanım Oranı : % 33-50 Hamur Sıcaklığı: 23-25 C
Su                       : % 65-70 Yoğurma Süresi
Yaş Maya          : % 0,5- 1 kg Klasik Yoğurucu: 20-25 dk
  Spiral Yoğurucu : 5dk yavaş + 7 dk hızlı 

 

%100 Doğal, Katkısız, Konsantre

 

Diğer Ürünler

Doğal Pirinç Unu

Doğal Pirinç Unu

Pirinç gluten içermediğinden dolayı pirinç ekmeği özellikle...

Ürünü İncele
Doğal Siyez Unu

Doğal Siyez Unu

Tamamen katkısız ve doğal olarak taş değirmenlerde...

Ürünü İncele
Doğal  Kavılca Unu

Doğal Kavılca Unu

Tamamen katkısız ve doğal olarak taş değirmenlerde...

Ürünü İncele