TAM BUĞDAY EKMEĞİ


21 Ekim 2019

İşte gerçek ekmek  !  Tam buğday ekmeği; buğdayların taş değirmenlerde öğütülmesiyle elden edilen undan, hiçbir katkı kullanılmadan üretilmiştir. Kepek, rüşeym gibi değerli bölümleri de içerisinden alınmadığı için besin değeri açısından beyaz ekmeğe oranla çok daha sağlıklı ve doyurucudur. Kan şekerinin ideal düzeyde tutulması, bağırsak sisteminin sağlıklı çalışması, cilt ve göz sağlığı üzerine pozitif etkisi gibi bir çok faydası bulunmaktadır.

https://inovitalgida.blogspot.com/2019/09/tam-bugday-ekmegi.html

DİĞER FAYDALI BİLGİLER


NEDEN TAŞ DEĞIRMEN UNLARI ?

23 Mayıs 2019

Taş Değirmen Unlarının Sağlığa Faydaları Özlemle ah çektiren lezzetler... Bugün hala...

Devamı

SİYEZ EKMEĞİ

21 Ekim 2019

Siyez 2n = 14 Kromozomlu Genetiği değişmemiş ender buğday türlerinden bir tanesidir....

Devamı

ÇAVDAR EKMEĞİ

21 Ekim 2019

Buğdaygiller familyasından olup, bol protein içeriğine sahiptir. Soğuk iklime dayanıklı...

Devamı