NEDEN TAŞ DEĞIRMEN UNLARI ?


23 Mayıs 2019

Taş Değirmen Unlarının Sağlığa Faydaları


Özlemle ah çektiren lezzetler...
Bugün hala en sağlıklı un, yıllar önce büyüklerimizin taş değirmenlerde öğüttüğü tam tahıl unlarıdır. İnovital Un geçmişin sağlıklı, lezzetli unlarını hiç bir katkı ve koruyucu kullanmadan en doğal haliyle sizlerle buluşturmaya devam ediyor.

https://inovitalgida.blogspot.com/2019/09/neden-tas-degirmen-unlari.html

Babamızın yıllar önce söylediği gibi; ‘Biz insanlarda gerçekten hiç akıl yok. Buğdayın en değerli kısımlarını hayvanlara yem olarak veriyoruz, en zararlı Kısımını

daha fazla ödeyerek kendimiz yiyoruz.’

DİĞER FAYDALI BİLGİLER


Süt İneklerinin Geçiş Dönemi Bakım ve Beslenmesi

23 Temmuz 2019

Gebeliğin son dönemi ile laktasyonun ilk dönemi arasındaki zamana ‘Periparturient...

Devamı

SİYEZ EKMEĞİ

21 Ekim 2019

Siyez 2n = 14 Kromozomlu Genetiği değişmemiş ender buğday türlerinden bir tanesidir....

Devamı

Tmr Maliyetini Azaltmada Yanlış Uygulamalar ve Negatif Etkileri

23 Temmuz 2019

Dünyada süt sığırcılığının geliştirilmesi adına hayvan başına düşen verimi arttırmak...

Devamı